Biefstuk/Rundvlees
Vleeswaren en worstsoorten
Veel van onze vleeswaren en worstsoorten zijn gemaakt in onze eigen worstmakerij aan het Slobbeland. Naar recept van onze bap en met liefde voor het vak en dat proef je! In deze categorie vind je een greep uit ons assortiment, wanneer je een keer in Volendam bent, nodigen wij je bij deze uit om ons volledige assortiment eens te zien. Kijk en geniet!
Weekendreclames
Geldig van donderdag t/m zaterdag
Salades & saladeschotels
Challenge your Body by Rosan
Samen met Rosan Slotboom van CyB hebben wij maaltijden samengesteld die passen in de lifestyle van CyB. Gezond, lekker en handig voor de dagen dat je iets minder tijd hebt.
Gourmet & BBQ
Onze heerlijke gourmetschotels zijn een lust voor het oog en een streling voor de tong. Maak het compleet met onze sausjes en salades.
Voor de liefhebbers van grote stukken vlees of een door ons samengesteld pakket hebben wij een uitgebreid assortiment. Maak het af met sausjes en salades en het genieten kan beginnen! *Graag minimaal 2 dagen van te voren bestellen*
Srirachsa saus
Gehakt
Kip & Gevogelte
Snacks, hapjes & hapjesschotels
Op zoek naar hapjes? Welkom bij Runderkamp! Wij hebben diverse lekkere hapjes om van jouw feestje een smakelijk feestje te maken! Zelf aan de slag? Kijk voor inspiratie eens bij onze catering pagina https://www.runderkamp.nl/catering/hapjes
Vaste lage prijs
Maaltijden
Uit eigen keuken.
Hippe hoek
Een rubriek vol lekkernijen! Toetjes, salades, dressings, haverkoeken, wraps maar ook onze eigengemaakte granola. Zeker het bekijken waard dus!
Truffel mayonaise saveurs
Kalfs,- varkens- & lamsvlees
Dag acties
Onze culinaire dienstverlening
Naast onze regulaire maaltijden hebben wij ook wekelijks een bijzondere maaltijd, soep, pasta en salade. Voor de liefhebbers van lekker eten!
Glutenvrij
Bij coeliakie patiënten bestaan er risicofactoren, een daarvan zijn gluten en gluten bevattende stoffen. Dit zijn normale en natuurlijke bestanddelen zoals granen (meel), chemische of natuurlijke stoffen. Met deze brochure proberen wij inzicht te geven voor de veiligheid van glutenvrije producten die wij bewaken en beheersen. Door een gevaren analyse en een kritische controle proberen wij in samenwerking met CTS Agri-foodlaboratory in Spijkenisse en het laboratorium van Klaas Puul onze producten stap voor stap zover mogelijk te ontdoen van risico’s voor coeliakie patiënten en de gezondheid van onze klanten.